maandag 9 december 2013

Less decemberstressDecemberstress? 
December staat bekend als een dure en vooral ook hele drukke maand. Je wordt gebombardeerd met pakketten folders iedere week, de aanbiedingen schreeuwen je tegemoet! Er wordt verwacht dat je aanwezig bent bij allerlei kerstvieringen en kerstmarkten van je kinderen. We plannen nog even een stuk of wat bezoeken in tijdens de kerstdagen en wie weet ook nog wel even die meubelboulevard...of toch een paar dagen in zo'n schattig huisje?

Snel nog even....
Voor het schooldiner moet er nog iets lekkers gemaakt worden. De kerstkaarten worden geschreven. Het kerstmenu worden bedacht...Je werk verwacht misschien ook wel dat je deze tijd een tandje harder loopt en fris en sprankelend nog even op de kerstborrel verschijnt.

Oh, en bovendien heeft je kapsel en outfit ook misschien wel de nodige aandacht nodig. Mis ik nog wat? Bij het typen van dit bericht raak ik al lichtelijk oververhit :-)
Voor de überplanner misschien wel the battle of the year en zit echt voldaan na al het gedane werk op de bank. Good for you!

Hallo? 

We hebben het toch steeds over FIJNE feestdagen?

Mijn tip? 
Vraag je serieus af voor wie ze fijn zijn. Kom jij er bekaaid af? Loop je op een gegeven moment knorrig door je huis? Dreigt er een gat in de begroting? Kies in dat geval alleen de belangrijkste dingen in je leven die er echt toe doen, maak keuzes in de andere dingen. Dit wel, en dat ( dit jaar) niet en soms betekent dat een teleurstelling voor de ander. Hoe erg is dat?

Take a deep breath en FIJNE feestdagen alvast :-)Jouw tips? Hoe kom jij een beetje voordelig en relaxed de feestdagen door?

2 opmerkingen:

 1. Hi Natalie,

  Ik hou mezelf altijd voor dat iedere dag een feestdag is en maakt de druk op de 'officiële' feestdagen veel minder. Het zijn maar data... je bepaald zelf wanneer het feest is. Zo ben ik bewust op een maandag getrouwd ;-)

  Fijne dagen en groetjes,

  Dorothé

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Dorothé,

  Op zich hou ik wel van speciale dagen en wil daar ook wel aandacht aan besteden. Iedereen is dan ook echt vrij en zijn we allemaal samen, dat maakt het voor mij al bijzonder :-) Alleen breng ik alle dagen het liefst wel zoveel mogelijk op een ontspannen manier door! Jij ook hele fijne dagen!

  Groetjes Natalie

  BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier je reactie!